Chocolade fudge met pistache

Chocolade fudge met pistache

Smulweb imageSmulweb

Deze chocolade fudge met pistache is super easy om te maken! Smelt de chocolade met boter en gecondenseerde melk, giet het in een schaal en strooi er pistachenoten over en laat het in de koelkast opstijven. Snijd het in mooie blokjes en smullen maar!

25 min bereiden

tussendoortje

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Chocolade fudge met pistache op tafel.

  1. Snijd de pure chocolade in stukjes.
  2. Doe de pure chocolade, de boter en de gecondenseerde melk in een pan met een dikke bodem.
  3. Laat het geheel smelten op een laag vuur, blijf ondertussen goed roeren.
  4. Vet de vierkante schaal in met wat boter en bedek met een ovenpapiertje, zodat het papier goed blijft zitten. Strijk glad, maar zorg dat het papier niet scheurt.
  5. Giet het chocolademengsel in de vierkante schaal, strijk glad met een nat paletmes (of gebruik een lepel of gewoon mes).
  6. Laat het chocolademengsel even staan. Pel ondertussen de pistachenoten en snijd ze klein.
  7. Strooi de noten over het chocolademengsel en laat het geheel afkoelen in de koelkast.
  8. Wanneer de fudge gestold is, snijd het in mooie blokjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Chocolade Chocolade maken