Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Pittige thaise groentequiche met kokosmelk op tafel.
- Ontdooi het bladerdeeg.
- Verwarm de oven voor op 200 graden (boven- en onder-warmte).
- Verhit de olie in de wok. Bak hierin heel kort de knoflook.
- Voeg de champignons en de groentemix toe en bak dit plm. 3 minuten al omscheppend.
- Meng de curry door de groenten en bak de groenten nog plm. 2 minuten. Maak de groenten op smaak met peper en zout. Laat alles een beetje afkoelen.
- Bekleed de vorm met bakpapier en ontdooide bladerdeeg. Prik met een vork wat gaatjes in het bladerdeeg. Strooi de gemalen kokos over het bladerdeeg (wordt het deeg niet zo zacht).
- Meng de rauwe taugé door de andere groenten. Verdeel de groenten over het bladerdeeg in de quichevorm.
- Klop de eieren los met de kokosmelk. Maak op smaak met peper en zout. Verdeel dit over de groenten in de quichevorm.
- Bak de quiche plm. 20 – 30 minuten op de 2e richel van onderen van de voorverwarmde oven tot het deeg een goudbruine kleur heeft gekregen. Mocht de groente te bruin worden dek dan af met wat aluminiumfolie.