Pompoenpuree

Pompoenpuree

Smulweb imageSmulweb

Maak kennis met een nieuwe favoriet: pompoenpuree. Gemaakt van stukken pompoen die in de oven hebben geroosterd. Zuinig en snel te maken.

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Pompoenpuree op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Snij de pompoen in stukken en verwijder de pitten en draden.
  3. Besprenkel de pompoen met wat olie.
  4. Verdeel de pompoen over het bakblik en zet voor een half uur in de oven.
  5. Test met een vork of de pompoen zacht is geworden. Als dat zo is, haal het uit de oven.
  6. Laat de pompoen iets afkoelen en schraap het vruchtvlees uit de schil.
  7. Pureer de pompoen met de blender of staafmixer en klaar is de puree!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Pompoen Pompoenpuree