Bananenbrood met havermout

Bananenbrood met havermout

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk recept voor bananenbrood met havermout en honing dat je zowel als ontbijt of als tussendoortje kunt eten. Het brood is goed gevuld met smaakvolle ingrediënten zoals bananen, eieren en havermout.

60 min bereiden

ontbijt

8 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 3 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Bananenbrood met havermout op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius. Doe de bananen, eieren, havermout, bloem, vet, melk, bakpoeder, honing en zout in de beslagkom.
  2. Mix alles goed met een staafmixer. Als je een gewone mixer gebruikt, prak dan de bananen van tevoren fijn.
  3. Vet een bakblik in en leg hier een stuk bakpapier in. Schep het beslag in het blik en bak het bananenbrood gedurende 45-60 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer of het brood gaar is met een prikker. Het kan zijn dat je brood meer dan een uur nodig heeft in de oven.
  4. Laat het bananenbrood met havermout goed afkoelen voordat je het aansnijdt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Bananenbrood Bananenbrood havermout