Pasta gehaktballetjes

Pasta gehaktballetjes

Smulweb imageSmulweb

Pasta gehaktballetjes, lekker! Gebakken met ui, knoflook en paddenstoelen en een scheut kookroom. De broccoli maakt het gerecht helemaal af.

15 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 175 g Paddenstoelenmix

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pasta gehaktballetjes op tafel.

  1. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af.
  2. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Meng het gehakt met de helft van de ui, ei, zout, versgemalen peper en paneermeel. Rol hier kleine balletjes van.
  3. Verhit boter en een beetje olie in een hapjespan en bak de balletjes rondom bruin. Haal ze uit de pan. Voeg weer een klontje boter toe aan de pan en bak de broccoliroosjes, ui, knoflook en paddenstoelen ongeveer 5 minuten. Scheur de te grote paddenstoelen boven de pan en bak kort mee. Schenk de kookroom erbij, voeg de dragon toe en kruid met versgemalen peper. Leg de balletjes weer terug in de pan en laat het geheel nog ongeveer 5 minuten garen. Meng de pasta door het gerecht.
  4. Verdeel het gerecht over de borden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Vlees