Maak me wild - varkensvlees met de smaak van zwijn

Maak me wild - varkensvlees met de smaak van zwijn

Smulweb imageSmulweb

Maak kennis met Maak me wild - varkensvlees met de smaak van zwijn! Het vlees moet 2 dagen marineren en vervolgens wordt het gebakken in boter. Na het bakken laat je het in de marinade sudderen. Bind de marinade en blijf nog 30 minuten opwarmen. Heerlijk!

60 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Maak me wild - varkensvlees met de smaak van zwijn op tafel.

  1. Voeg alle ingrediënten samen en leg het vlees 2 dagen te marineren, waarbij het vlees om de 10 uur gekeerd moet worden.
  2. Haal het vlees op tijd uit de koeling, droog het af en bak het in 100 gram boter gedurende ongeveer 20 minuten (voor de karbonades gebruik ik een klontje boter en wat spekvet en laat ik ze minder lang bakken).
  3. Haal het vlees uit de pan en blus af met de hele marinade. Laat gedurende 1 uur en 45 minuten sudderen, zonder aan de kook te komen (ik blus de karbonades met een flinke scheut marinade, maar zeker niet de gehele portie en laat daarna de karbonades even sudderen in het warme maar niet kokende vocht).
  4. Zeef de marinade en bind het met 30 gram aardappelmeel (voor de karbonades is een lepeltje aardappelmeel voldoende) en blijf nog 30 minuten opwarmen (dat sla ik voor de karbonades over).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees