Gebakken koolvisfilet met groenten en rijst

Gebakken koolvisfilet met groenten en rijst

Smulweb imageSmulweb

Gebakken koolvisfilet met groenten en rijst. Laat de visfilet ontdooien, dep ze droog en paneer ze. Wok de groenten en kook de rijst. Bak tenslotte de koolvisfilet goudbruin in boter en olie. Een perfect gerecht om van te smullen!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 480 g Schelvisfilet

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gebakken koolvisfilet met groenten en rijst op tafel.

  1. Laat de visfilets 20 minuten in de vacuümverpakking ontdooien in koud water en zet ondertussen een pan water op voor de rijst.
  2. Dep de filets goed droog.
  3. Haal de filets door het bordje met bloem en daarna door het bordje met het geklutste ei.
  4. Paneer de filets daarna door ze door het bord met paneermeel te halen.
  5. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Snijd de courgette, paprika en winterpeen in blokjes en snipper de uien. Bak ze met een beetje olie in een wok of koekenpan gaar.
  7. Bak de gepaneerde vis op middelhoog vuur in wat boter en olie aan beide kanten goudbruin en gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst