Sate babi

Sate babi

Smulweb imageSmulweb

Sate babi is een heerlijk Indonesisch gerecht van geroosterd varkensvlees op een stokje. Marineer het vlees een half uur in een mix van ketjap en kruiden voordat je het roostert op de barbecue. Serveer met pindasaus.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Sate babi op tafel.

  1. Snijd de varkenshaas in kleine blokjes en kruid ze met peper en zout.
  2. Maak in een bak een marinade van ketjap, knoflook, djinten en ketoembar en meng dit goed.
  3. Voeg de gesneden blokjes varkenshaas bij de marinade en meng alles goed. Laat het geheel een half uur intrekken.
  4. Steek intussen de barbecue aan.
  5. Rijg na een half uur het vlees aan satéstokjes en rooster ze op de barbecue.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees