Dahl met spinazie

Dahl met spinazie

Smulweb imageSmulweb

Een dal gemaakt van linzen en spinazie op smaak gebracht met kurkuma en koriander. Serveer met de lekkerste basmatirijst en je hebt een bord bomvol smaken!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Dahl met spinazie op tafel.

  1. Doe de linzen, kurkuma, tomaten en het kraanwater in een pan en breng aan de kook. Draai het vuur laag, doe de deksel op de pan en laat 10 minuten stoven.
  2. Snijd de uien in halve ringen en bak deze in een hapjespan. Voeg hier de Dahl en de linzen aan toe en stoof met de deksel op de pan voor ongeveer 10 minuten.
  3. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en voeg de spinazie in delen toe. Laat de spinazie slinken en roer deze daarna door de linzen. Garneer het gerecht met de koriander.
  4. Serveer de Dahl direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Linzen Spinazie Dahl