Fruitige spitskoolsalade

Fruitige spitskoolsalade

Smulweb imageSmulweb

Frisse salade met spitskool, avocado, ananas en sinaasappel. Op smaak gemaakt met een heerlijke dressing met lente-ui. Eenvoudig om te maken en ideaal als bijgerecht bij de BBQ.

15 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 Avocado
  • 30 g Sinaasappelsap
  • 0.5 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Fruitige spitskoolsalade op tafel.

  1. Maak de dressing.
  2. Snijd de spitskool zo dun mogelijk. Schil de avocado, haal de pit eruit en snijd het vruchtvlees in stukjes. Schil de ananas, haal de harde kern eruit en snijd kleine blokjes. Schil de sinaasappel zo dik dat ook het wit is weggesneden en snijd het vruchtvlees in stukjes.
  3. Schep alles door elkaar en voeg de dressing toe.
  4. Snijd als laatste de lente-uitjes in ringetjes en voeg deze aan de salade toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Spitskoolsalade