- 8 Snack tomaatjes
- 0.5 Avocado
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Meat and greet salade op tafel.
- Maak eerst de dressing. Blend de basilicum met de knoflook en een goede scheut olijfolie en wat peper en zout.
- Snijd de aardappels die je al gekookt hebt in partjes en leg deze mooi op de salade. Doe hetzelfde met je ei.
- Doe de sla op een mooi bord. Snipper de sjalot en verdeel deze over je salade. Halveer de snoeptomaatjes en verdeel deze over het bord.
- Snijd je avocado in banen en lepel deze uit op het bord. Snijd je kaas wat kleiner en verdeel deze.
- Voeg nu ook je meat toe aan de salade. Scheur de plakjes rosbief wat af en drapeer deze over je salade.
- Besprenkel alles met de pompoenzaden.
- Verdeel nu ook de dressing over je salade. Maak af met wat druppeltjes balsamicoazijn en wat peper en zout.