Meat and greet salade

Meat and greet salade

Smulweb imageSmulweb

Een salade met allure: de Meat and greet salade. Met Rosbief, aardappelpartjes, snoeptomaatjes, avocado, kaas- pompoenzaden en een basilicum-dressing met knoflook. Komt dat proeven!

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 8 Snack tomaatjes
  • 0.5 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Meat and greet salade op tafel.

  1. Maak eerst de dressing. Blend de basilicum met de knoflook en een goede scheut olijfolie en wat peper en zout.
  2. Snijd de aardappels die je al gekookt hebt in partjes en leg deze mooi op de salade. Doe hetzelfde met je ei.
  3. Doe de sla op een mooi bord. Snipper de sjalot en verdeel deze over je salade. Halveer de snoeptomaatjes en verdeel deze over het bord.
  4. Snijd je avocado in banen en lepel deze uit op het bord. Snijd je kaas wat kleiner en verdeel deze.
  5. Voeg nu ook je meat toe aan de salade. Scheur de plakjes rosbief wat af en drapeer deze over je salade.
  6. Besprenkel alles met de pompoenzaden.
  7. Verdeel nu ook de dressing over je salade. Maak af met wat druppeltjes balsamicoazijn en wat peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade