Toast met kwarteleitjes (huevos al capote)

Toast met kwarteleitjes (huevos al capote)

Smulweb imageSmulweb

Met deze toast met kwarteleitjes (huevos al capote) tover je de lekkerste ontbijtjes op tafel. De combinatie van Serrano ham, tomaten en lente-ui maakt dit gerechtje helemaal af. Bakken in de oven en smullen maar!

25 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 12 Kwarteleitje

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Toast met kwarteleitjes (huevos al capote) op tafel.

  1. Vet de muffinvorm in met boter en leg de broodrondjes op de bodem.
  2. Halveer de plakken Serrano ham en leg op elk broodrondje een halve plak ham.
  3. Snijd de tomaatjes doormidden en leg ze aan de zijkant op de ham.
  4. Leg de kwarteleitjes erop (let op met openmaken, ze hebben een harde eierschaal).
  5. Garneer met een paar stukjes lente-ui of wat bieslook.
  6. Bak het geheel 10-15 minuten op 180°C in een voorverwarmde oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Tapas Amuses