Lemon bars

Lemon bars

Smulweb imageSmulweb

Deze citroenbars zijn de perfecte combinatie van zoet en zuur. Bereid met verse citroensap en -rasp, maken ze de perfecte dessert voor elke gelegenheid. Scherp en zacht op hetzelfde moment, het is moeilijk om te weerstaan aan deze delicatesse.

45 min bereiden

dessert

18 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Lemon bars op tafel.

  1. Verwarm de oven op 175°C.
  2. Mix de boter, suiker en bloem in de foodprocessor.
  3. Druk het deeg stevig in de vorm.
  4. Bak voor 20-25 minuten op 175°C, tot de bodem een beetje bruin wordt bij de hoekjes.
  5. Mix intussen de suiker, bloem, eieren, citroensap en -rasp tot de suiker is opgelost.
  6. Laat dit 10 minuten rusten.
  7. Roer nog een keer goed door, en giet over de bodem.
  8. Bak dit geheel nogmaals 20-25 minuten op 175°C, of totdat de custard stijf is.
  9. Laat compleet afkoelen.
eet smakelijk