Appel-kiwi-crumble

Appel-kiwi-crumble

Smulweb imageSmulweb

Een lekker zoet toetje van appel-kiwi-crumble. Schijfjes appel en kiwi bedekt met een saus van gepureerde kiwi, afgedekt met krokante kruimels van boter, suiker, vanillesuiker, kaneel en bloem. Heerlijk van de camping, maar ook gewoon uit de oven.

25 min bereiden

tussendoortje

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Appel-kiwi-crumble op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180°C (th. 6).
  2. Was en schil de appels en kiwi's. Snijd de appels en de helft van de kiwi's in schijfjes met een dikte van 2 mm met behulp van de midi-kom.
  3. Mix de andere helft van de kiwi's in de mini-kom tot een saus.
  4. Rangschik de schijfjes appel en kiwi in een ingevette ovenschotel en bedek alles met de kiwisaus.
  5. Doe de boter, de suiker, de vanillesuiker, de kaneel en de bloem in de kom met het metalen mes. Druk 3/4 keer op de PULSE-knop.
  6. Verdeel de kruimels gelijkmatig over de vruchten.
  7. Bak de crumble 30 minuten in de oven.
  8. Serveer de crumble warm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Ovenschotel Kruiden Bakken Appel Kiwi Crumble