Saltimbocca van zeeduivel

Saltimbocca van zeeduivel

Smulweb imageSmulweb

De kruidige Italiaanse smaken van saltimbocca maar dan met zeeduivel! Omwikkeld met ham en salieblaadjes, besprenkeld met olijfolie en gegrild in de oven. Geserveerd op een bedje van blancheerde courgette, tomaat en olijven. Een smaaksensatie voor elke visliefhebber.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Zeeduivel

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Saltimbocca van zeeduivel op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Bestrijk de vis met olijfolie en bestrooi met peper en zout.
  3. Leg op elk stukje vis een salieblaadje en omwikkel met een plakje ham.
  4. Leg de vispakketjes op een bakplaat en druppel er nog wat olijfolie over.
  5. Bak de pakketjes in circa 10-15 minuten gaar in de oven.
  6. Blancheer intussen de repen courgette kort in lichtgezouten kokend water.
  7. Verdeel de courgette over de borden en leg de zeeduivelpakketjes erop.
  8. Garneer met olijven en tomaat en strooi er enkele korrels zeezout over.
eet smakelijk