- 3 el Vloeibare margarine
- 1 Rode peper
- 1 tl Peterselie gedroogd
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Vegetarische ovenschotel op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Meng in een kom de vloeibare boter met knoflook, Provençaalse kruiden, peterselie, oregano en Parmezaan. Leng wat aan met water, zodat je een sausje krijgt. Breng het mengsel op smaak met peper en zout.
- Kruid het vega gehakt met paprikapoeder. Meng de gesneden groenten samen met het vega gehakt.
- Neem een ovenschotel en bekleed deze met de aardappelschijfjes. Vul de schotel verder aan met de groenten en verdeel vervolgens het kruidenmengsel over de groenten.
- Bedek de ovenschotel met aluminiumfolie en prik er enkele gaatjes in. Plaats de schotel 45-50 minuten in de oven.
- Laat het gerecht smaken!
- Tip: Wie van olijven houdt, mag er gerust olijven aan het gerecht toevoegen.