Feestelijke gehaktballetjes

Feestelijke gehaktballetjes

Smulweb imageSmulweb

Deze feestelijke gehaktballetjes zijn gemaakt van gemengd gehakt en omhuld met ontbijtspek en mosterd. De gehaktballetjes worden geroosterd onder de grill in de oven en zijn perfect voor een feestelijke gelegenheid. Serveer deze feestelijke gehaktballetjes op een satéprikker met een bijpassende saus.

45 min bereiden

tussendoortje

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Feestelijke gehaktballetjes op tafel.

  1. Fruit ui en knoflook in weinig olie tot ze zacht zijn. Laat afkoelen.
  2. Meng alle andere ingrediënten behalve mosterd en spek door het gehakt.
  3. Vorm kleine balletjes (zo groot als walnoten).
  4. Verdeel de spekreepjes nu in 2 over de breedte en bestrijk de spekreepjes met mosterd.
  5. Vouw een reepje spek met de mosterd kant naar binnen om elk gehaktballetje en plaats de gehaktballetjes voor 45 minuten in de diepvries om stevig te worden.
  6. Rijg 3 gehaktballetjes per satéprikker.
  7. Rooster de kebab's onder de grill in de oven tot ze mooi bruin van kleur en gaar zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees