Soep van boschampignons

Soep van boschampignons

Smulweb imageSmulweb

Laat je smaakpapillen tintelen met deze feestelijke soep. De bospaddenstoelen smaken heerlijk met de krachtige smaak van de sjalotten, ui en prei. Afgewerkt met gebakken bospaddenstoelen, verse bieslook en een snufje paprikapoeder.

45 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 800 g Paddenstoelenmix
  • 300 g Paddenstoelenmix
  • 1 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Soep van boschampignons op tafel.

  1. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in gelijke stukjes.
  2. Snijd de uien, sjalotten en prei fijn. Fruit aan zonder bruin te laten worden. Kruid af met peper en zout.
  3. Voeg de paddenstoelen toe, alsook de room en de bouillon. Breng het geheel aan de kook.
  4. Laat sudderen tot de groenten gaar zijn. Mix de soep. Kruid bij.
  5. Bak de bospaddenstoelen aan in wat boter. Schik een hoopje bospaddestoelen in het bord en overgiet met soep.
  6. Werk af met wat verse bieslook en een snuifje paprikapoeder.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep