Tandoori kippenvleugels met yoghurt saus

Tandoori kippenvleugels met yoghurt saus

Smulweb imageSmulweb

Deze Tandoori kippenvleugels zijn lichtpittig door de kruidenmarinade. In combinatie met de frisse yoghurt-komkommersaus zorgen deze kippenvleugels voor een perfecte smaakbeleving!

120 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 9280 g Kippenvleugels

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tandoori kippenvleugels met yoghurt saus op tafel.

  1. Snijd 10cm komkommer in blokjes en doe het in een kom.
  2. Voeg 2 eetlepels fijn gehakte koriander en 1 eetlepel fijn gehakte munt toe en meng dit goed.
  3. Snijd 2 lente-uitjes in dunne ringetjes en voeg deze toe aan de kom.
  4. Voeg 250ml Griekse yoghurt toe aan de kom en meng alles goed door elkaar.
  5. Laat de yoghurtsaus voor 30 minuten staan.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Desserts Sauzen