Gekruid gehaktballen met speciale jus

Gekruid gehaktballen met speciale jus

Smulweb imageSmulweb

Kruidige gehaktballen met speciale jus. De jus van salie, knoflook en peper in combinatie met rund- en kippenbouillon in de pan maakt het een heerlijk gerecht. Perfect voor bij de aardappelen en groente van vanavond.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gekruid gehaktballen met speciale jus op tafel.

  1. Maak het bakvet van de gehaktballen warm op laag vuur. Voeg 3 eetlepels bloem toe en bak dit 3 minuten totdat het gaar is.
  2. Voeg gedroogde salie, knoflookpoeder en zwarte peper toe.
  3. Voeg 200 ml koude runderbouillon en 200 ml koude kippenbouillon toe aan de pan en meng met een garde.
  4. Maak er een gebonden saus van.
  5. Voeg de gehaktballen toe en laat ze verder garen op laag vuur met de deksel op de pan. Roer regelmatig door om aanbranden te voorkomen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees