- 0.5 Rode peper
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Kip madras op tafel.
- Zet een pan water op en kook de rijst volgens de bereidingswijze op het pak.
- Snijd de kip in stukjes en breng op smaak met zout en peper.
- Snipper het uitje en snijd de bosui, paprika, rode peper en appel in stukjes.
- Giet een scheutje olie in een pan en bak het (witte) uitje met de paprika en rode peper aan.
- Voeg na circa 2 minuten de kip toe en bak deze gaar in ongeveer 5 minuten.
- Voeg vervolgens het kurkuma en kerrie poeder toe en bak een minuutje mee.
- Voeg daarna de yoghurt toe. Meng alles even goed door elkaar en laat dit een paar minuten opwarmen.
- Voeg ten slotte de stukjes appel toe en zet het vuur uit.
- Serveer de saus met de rijst en wat verse bosui en klaar is je kip madras!