Humus met zongedroogde tomaten en olijven

Humus met zongedroogde tomaten en olijven

Smulweb imageSmulweb

Een humus met een extra lekkere twist door de toevoeging van zongedroogde tomaten en olijven. Maak in een handomdraai deze heerlijke dip door kikkererwten, knoflook, citroensap aan de maatbeker toe te voegen en te pureren tot een smeuïge humus. Voeg naar eigen smaak zout en peper toe.

10 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Humus met zongedroogde tomaten en olijven op tafel.

  1. Laat de kikkerewten uitlekken en doe alle ingrediënten in een grote maatbeker.
  2. Zet de staafmixer erop en maal alles goed fijn.
  3. Proef de hummus en voeg naar smaak nog wat zout en/of versgemalen peper toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente