Romige hamlappen met champignons

Romige hamlappen met champignons

Smulweb imageSmulweb

Maak deze romige hamlappen met champignons in een handomdraai. Bak en fruit spek, hamlappen, uien en knoflook in olie. Voeg champignons en rozemarijn toe. Breng op smaak met mosterd en Zout. Stoven in de room zorgt voor een perfecte zachte textuur en een smakelijke dikke saus.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Romige hamlappen met champignons op tafel.

  1. Bak spekjes uit in olijfolie en haal uit pan.
  2. Bak plakjes hamlap goudbruin van kleur en haal uit pan.
  3. Fruit ui en knoflook in bakvet tot zacht.
  4. Voeg de champignons en rozemarijn toe en bak tot mooi van kleur.
  5. Voeg weer de spekjes en hamlap plakjes toe.
  6. Breng geheel op smaak met zout en peper.
  7. Voeg de room en mosterd erbij en breng aan de kook.
  8. Stoof met deksel op pan zachtjes gedurende 30 minuten tot het vlees zacht is en de saus wat is ingedikt (anders kook je de saus zonder deksel in tot gebonden).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Paddenstoelen Champignons