Lekker en snel ravioli in heerlijke romige prei-gehaktsaus met pesto

Lekker en snel ravioli in heerlijke romige prei-gehaktsaus met pesto

Smulweb imageSmulweb

Ravioli in een heerlijke romige saus van prei en gehakt met een pesto twist. De pesto voegt precies het juiste beetje kruiden en knoflooksmaak toe aan het gerecht. De perfecte balans tussen romige saus, mals gehakt en de vulling van de ravioli.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Lekker en snel ravioli in heerlijke romige prei-gehaktsaus met pesto op tafel.

  1. Kook de ravioli of tortellini volgens de gebruikaanwijzing op het pak beetgaar in water met zout.
  2. Verhit de olie in de wok. Bak hierin het gehakt gaar en rul.
  3. Voeg de sjalotsnippers eraan toe en bak even mee tot ze glazig zijn.
  4. Voeg dan de prei toe en bak ook even mee.
  5. Blus af met de witte wijn. Zet de warmtebron hoog en kook de wijn zo veel mogelijk in.
  6. Roer de crème fraîche, basilicumpesto, oregano en de geraspte kaas door de prei-gehaktsaus.
  7. Maak op smaak met peper, zout en een paar druppels tabasco.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Sauzen