Herfstsalade met pompoen en champignons

Herfstsalade met pompoen en champignons

Smulweb imageSmulweb

Een kleurrijke herfstsalade mét een zoete tint! Pompoen, champignons, appel en kiwi. Een scheutje whisky voor de saus op basis van yoghurt. Feta, rozijnen en cashewnoten erbij en genieten.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 kaki/sharonfruit
  • 0.5 el Whisky
  • 0.5 tl Chilipoeder

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Herfstsalade met pompoen en champignons op tafel.

  1. Schil en snijd de pompoen in stukjes.
  2. Was en snijd de champignons in stukjes.
  3. Snijd de appel en het kaki fruit in stukjes.
  4. Kook de pompoen circa 5 minuten in een kookpan met wat water.
  5. Bak de champignons, kaki en appel in een scheutje olijfolie.
  6. Giet de gekookte pompoen af en voeg toe aan de champignons, kaki en appel.
  7. Was en snijd de ijsbergsla en de rucola. Snijd de ijsbergsla in reepjes.
  8. Verkruimel de feta.
  9. Maak de saus door alle ingrediënten goed te mengen. (whiskey, yoghurt, ketchup, chilipoeder en paprikapoeder).
  10. Vergeet bij het opmaken van je salade de rozijnen en de cashewnoten niet!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Pompoen Paddenstoelen Champignons