Biefstuk in oestersaus met broccolini

Biefstuk in oestersaus met broccolini

Smulweb imageSmulweb

Mals rundvlees bereid in oestersaus en sojasaus met knoflook, samen met broccolini gewokt in een hete wok. Serveer het op een bedje van pandanrijk voor een perfect Oosters gerecht.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Biefstuk in oestersaus met broccolini op tafel.

  1. Kneus en ontvel de knoflook, snijd de knoflook in fijne stukjes. Snijd de biefstuk in plakjes of reepjes en marineer het in sojasaus en oestersaus en knoflook. Laat het bij voorkeur een nacht in de koelkast trekken. Haal de biefstuk een uur voor bereiding uit de koelkast.
  2. Maak de broccolini schoon en dep het droog met een schone doek (om spatten in de hete olie te voorkomen).
  3. Verhit een wok op hoog vuur, voeg 1 EL olie toe zodra de wok heet is. Wok de broccolini ongeveer 2 minuten. Voeg daarna de plakjes biefstuk en de marinade toe en wok het geheel nog 1 a 1,5 minuut of tot de biefstuk medium rare is (dit gaat supersnel in de hete wok, sneller dan je denkt dat het zal gaan).
  4. Serveer het gerecht met pandanrijst van een goed merk (zoals Silvo, Sawi of X.O).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen