Tiroler grostl - das original-rezept

Tiroler grostl - das original-rezept

Smulweb imageSmulweb

Met dit Tiroler Gröstl recept haal je Oostenrijk naar je bord. Voor de perfecte Gröstl gebruik je koude, geschilde en gekookte aardappelen, langzaam geroosterd spek, ui, en fijngehakte bieslook, peper, zout en komijn. Bak alles goudbruin voor een heerlijk stevig gerecht.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tiroler grostl - das original-rezept op tafel.

  1. Voor de Tiroler Gröstl hebben we koude geschilde en gekookte aardappelen nodig. Kook ze evt een dag eerder.
  2. Snijd het spek in kleine stukjes en rooster ze langzaam in een grote koekenpan.
  3. Snijd de ui in kleine blokjes. Haal het spek uit de koekenpan en bak hierin de ui.
  4. Voeg het spek en de gesneden aardappelen toe aan de koekenpan en bak alles goudbruin.
  5. Breng de Gröstl op smaak met fijngehakte bieslook, peper, zout en komijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden