Gehaktpannetje

Gehaktpannetje

Smulweb imageSmulweb

Een gehaktpannetje met paprika, courgette en aardappels op smaak gebracht met gehaktkruiden, kerriepoeder en paprikapoeder. Na toevoeging van de gebakken gehakt en zout en peper voeg je als allerlaatste yoghurt toe voor een uitgebalanceerde smaak. Klaar om uit te scheppen!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gehaktpannetje op tafel.

  1. Kook de aardappels gaar in circa 15-18 minuten.
  2. Snijd de paprika en courgette in stukjes. Breng het geheel op smaak met een theelepel gehaktkruiden.
  3. Giet een scheutje olie in een pan en bak het gehakt rul. Haal het gehakt uit de pan. Voeg eventueel nog een klein beetje extra olie toe.
  4. Bak vervolgens de courgette met de paprika, kerriepoeder en het paprikapoeder. Na circa 3-4 minuten voeg je de stukjes gekookte aardappel toe. Laat het geheel ongeveer 2-3 minuten bakken.
  5. Voeg vervolgens het gebakken gehakt en een snufje zout en peper toe.
  6. Voeg als allerlaatste de yoghurt toe. Meng het geheel goed door elkaar en klaar is je gehaktpannetje.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden Bakken Desserts