Veganistische havermout pannekoeken

Veganistische havermout pannekoeken

Smulweb imageSmulweb

Maak veganistische havermout pannenkoeken met de instructies van dit recept. Snijd drie boterhammen in stukken en mix deze met water en bloem. Voeg havermoutvlokken, lijnzaad, suiker, zout, kaneel, gojibessen en olijfolie toe aan het beslag. Bak ze in de pan met boter of olijfolie tot ze goudbruin zijn.

15 min bereiden

ontbijt

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 300 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Veganistische havermout pannekoeken op tafel.

  1. Neem de drie boterhammen en ontdoe ze van de korst.
  2. Doe 2 boterhammen zonder korst en 150 ml water in een kom.
  3. Voeg een halve kop bloem toe.
  4. Roer het geheel goed door met een vork tot het een vloeibaar stoperig geheel is.
  5. Voeg havermoutvlokken en lijnzaad toe.
  6. Voeg 150 ml water, nog een boterham zonder korst en de rest van het bloem toe.
  7. Geheel goed roeren.
  8. Naar smaak: voeg suiker, zout, kaneel, gojibessen en olijfolie toe
  9. geheel goed roeren totdat het een deegachtig beslag is.
  10. Verhit in de pan boter of olijfolie op middelhoog vuur.
  11. Bak de pannenkoekjes in de grootte die je zelf lekker vindt totdat ze aan beide kanten goudbruin zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Graan Havermout