Curry van courgette

Curry van courgette

Smulweb imageSmulweb

Proef de Oosterse smaken met deze Curry van Courgette. Rooster eerst mosterd- en komijnzaad. Daarna de currypasta van zaadjes, knoflook, Spaanse peper, gember, currypoeder en zout in de koekenpan. Voeg courgettes toe en roer alles goed door. Voeg de kokosmelk toe en laat 10 minuten indampen. Serveer direct, garneer met koriander en cashewnoten.

25 min bereiden

bijgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Curry van courgette op tafel.

  1. Rooster mosterd- en komijnzaad in een droge koekenpan en laat afkoelen.
  2. Maak een currypasta door de zaadjes, knoflook, Spaanse peper, gember, currypoeder en zout in de keukenmachine fijn te malen.
  3. Smoor ui glazig in de olie en voeg de currypasta toe.
  4. Laat de pasta 2 minuten pruttelen en voeg de courgettes toe. Roer alles goed door en stop hier als je het later wilt opwarmen.
  5. Verwarm de courgettes door en door in de pan en voeg de kokosmelk toe.
  6. Breng tegen de kook aan en laat de kokosmelk 10 minuten indampen. Serveer direct, garneer met de koriander en de cashewnoten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry Groente Courgette