- 175 g Pastasaus carbonara met pancetta
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Risotto met pancetta en tuinbonen op tafel.
- Kook de bonen in ongeveer 3 minuten in een grote stoofpan beetgaar, laat uitlekken en zet weg.
- Verhit de olie in de pan en bak de ui, knoflook en pancetta in ongeveer 5 minuten op laag vuur.
- Voeg de rijst toe en warm deze al roerend 1 minuut mee.
- Schenk er 3 dl bouillon bij en laat alles zachtjes koken tot alle vocht is opgenomen. Roer regelmatig en dop intussen de tuinbonen.
- Blijf bouillon toevoegen, een soeplepel tegelijk, tot de rijst beetgaar en romig is en bijna alle vocht is geabsorbeerd. Dit duurt 30-35 minuten, misschien hou je wat bouillon over.
- Roer de gedopte bonen en wat zout en peper door de risotto.
- Garneer het gerecht met peterselie en geschaafde Parmezaanse kaas.