Heerlijke kip-kerriesoep - verfijnde smaak en slank

Heerlijke kip-kerriesoep - verfijnde smaak en slank

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke kip kerriesoep heeft een verfijnde smaak en is slank. Blokjes kipfilet worden in de kippenbouillon gekookt. Daarna gekruid met kerrie en gebakken met prei en paprika. Peterselie geeft een finale touch aan je soep.

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1000 ml Water
  • 1 tl Peterselie gedroogd

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Heerlijke kip-kerriesoep - verfijnde smaak en slank op tafel.

  1. Maak de kippenbouillon en kook de blokjes kipfilet gedurende 10 minuten in de bouillon.
  2. Haal de kipfilet uit de bouillon en leg deze apart.
  3. Verwarm de olijfolie in een wok en roerbak de prei en paprika met de kerrie.
  4. Strooi voorzichtig de bloem eroverheen en roer alles door elkaar.
  5. Blus af met bouillon en schenk de rest van de bouillon er rustig bij.
  6. Voeg de kip toe, laat 8 minuten zachtjes koken en breng op smaak met peper.
  7. Strooi op het einde wat verse of gedroogde peterselie eroverheen.
  8. Smullen maar!
eet smakelijk