Broodje met warme beenham met gestoofde sjalot en mosterdsaus

Broodje met warme beenham met gestoofde sjalot en mosterdsaus

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk broodje met warme beenham met gestoofde sjalot en mosterdsaus. Bak de ciabatta in de oven, snij het brood in stukken, beleg de ciabatta met de beenham en bedek met de gestoofde sjalot en de mosterdsaus.

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Broodje met warme beenham met gestoofde sjalot en mosterdsaus op tafel.

  1. Bak de ciabatta in de oven op 200 graden gedurende 5 minuten.
  2. Laat het brood iets afkoelen en snij er twee dikke sneden vanaf.
  3. Snij het brood nogmaals zodat je een bodem en een kapje krijgt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Broodjes Broodje beenham