Bereidingswijze
Zet in 12 stappen deze heerlijke Gepofte aardappelen met tonijn uit de magnetron op tafel.
- Was de aardappels goed, aangezien je ook de schil gaat eten!
- Maak een gleuf in de aardappels, maar snij ze niet helemaal door!
- Prik gaatjes in de schil van de aardappels met een vork.
- Leg de aardappels in een magnetronbestendige schaal.
- Pof de aardappels 10 minuten op 700 watt op één kant.
- Draai de aardappels na 10 minuten om en pof ze nog 10 minuten aan de andere kant. Ondertussen…
- Snij de courgettes in stukjes en laat de mais uitlekken.
- Kook ze samen met de mais ongeveer 10 minuutjes.
- Snij de tonijn uit blik in stukjes.
- Meng de tonijn, crème fraiche en mosterd door elkaar.
- Voeg de stukjes courgette en mais toe aan het tonijnmengsel en roer goed door elkaar.
- Giet als laatste het mengsel over de aardappelen en zet voor de liefhebbers nog even in de magnetron (dit is vaak niet nodig door de hitte van de aardappelen.)