- 250 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Witte pizza met kip ui en mosterd op tafel.
- Doe gist en water in de mixer. Voeg vervolgens meel, zout en olijfolie toe. Mix tot het mengsel niet te plakkerig en niet te droog is. Voeg indien nodig water of meel toe totdat je een mooie substantie hebt. Laat het deeg een halfuur rusten in de koelkast.
- Snijd intussen de kipfilet in heel kleine stukjes en bak de ui glazig in de olijfolie. Voeg vervolgens de stukjes kip toe en bak deze mee. Meng de crème fraîche met de mosterd naar smaak. Voeg tot slot de mozzarella in stukjes toe.
- Verwarm de oven voor op 200 graden en rol het deeg uit tot je een mooie bodem hebt. Verdeel het crème fraîche-mosterdmengsel over de bodem. Strooi daaroverheen de kip en ui. Beleg de pizza vervolgens met mozzarella en olijven. Bestrooi alles tot slot met geraspte kaas.
- Bak de pizza in de oven tot het deeg goudgeel is.