Ceviche van sint-jakobsschelpen

Ceviche van sint-jakobsschelpen

Smulweb imageSmulweb

Trek de perfecte Ceviche van sint-jakobsschelpen in enkele stappen. Breng het Sint-Jakobsvlees op smaak met kruiden en limoensap. Marineer vervolgens gedurende 2 uur om de perfecte textuur te creëren. Serveer koud voor de ultieme smaak.

120 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Ceviche van sint-jakobsschelpen op tafel.

  1. Haal het vlees van de Sint-Jakobsschelpen uit de schelp en gooi de schelpen niet weg.
  2. Meng in een niet-metalen kom de limoenschil, limoensap, chilipepers, knoflook, gehakte koriander en olijfolie.
  3. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  4. Leg het Sint-Jakobsvlees in de marinade en schep goed om.
  5. Dek de kom af met plasticfolie en zet hem 2 uur in de koelkast
  6. door het zuur van de limoen 'gaart' het vlees en wordt het wit.
  7. Leg in elke schelp een stuk vlees en lepel er een beetje limoenmarinade over.
  8. Garneer met een korianderblaadje en serveer koud.
eet smakelijk