- 1 el Sesamolie
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Coquilles met spinazie en abc ketjap manis op tafel.
- Spoel de coquilles af onder koud stromend water. Dep voorzichtig droog met wat keukenpapier.
- Was en droog de spinazie. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Verhit een scheutje olie in een wok en bak hierin de knoflook lichtbruin. Voeg de spinazie toe en roerbak mee totdat het geslonken is.
- Verhit ondertussen een scheutje olie in een koekenpan of grillpan en bak hierin de coquilles in ca. 1 ½ minuut aan elke kant goudbruin maar laat het van binnen nog een beetje rauw.
- Breng de spinazie op smaak met een flinke scheut ketjap manis, wat druppels sesamolie en voeg naar smaak wat peper en zout toe.
- Bestrooi de coquilles aan beide kanten met wat peper en zout. Verdeel de spinazie over borden en leg op elk bergje spinazie 3 coquilles. Druppel er naar smaak wat sesamolie over.