In spek gebakken kipfilet met champignon roomsaus

In spek gebakken kipfilet met champignon roomsaus

Smulweb imageSmulweb

In spek gebakken kipfilet met een romige champignonsaus, op smaak gebracht met oregano, tijm en mosterd. Gegarneerd met fijn gesneden peterselie. Heerlijk als hoofdgerecht.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke In spek gebakken kipfilet met champignon roomsaus op tafel.

  1. Fruit de fijn gesneden sjalotjes in bakvet van de kip in een koekenpan. Voeg vervolgens de champignons toe en bak op middelhoog vuur totdat de champignons gaar zijn.
  2. Voeg de kippenbouillon, droge witte wijn, slagroom, mosterd, oregano en tijm toe aan de champignons en laat het geheel inkoken tot een gebonden saus.
  3. Plaats de kipfilets op een serveerschaal en verdeel de saus over de kip. Garneer met fijn gesneden peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Gevogelte Groente Sauzen Paddenstoelen Speklap Champignons