Vispastei met filo

Vispastei met filo

Smulweb imageSmulweb

Deze Vispastei met filo is de perfecte maaltijd voor lovers van zeevruchten. De pasteitjes zijn gevuld met garnalen, zalm, venkel en erwten en bedekt met knapperige laag van filo deeg. Serveer met een verse partje citroen en smullen maar.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 8 Filodeeg plakken

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Vispastei met filo op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Meng in een kom de melk, dille, ei, yoghurt en pimenton.
  3. Verdeel garnalen, zalm, erwten en venkel over de ovenschaaltjes.
  4. Schenk het melkmengsel erover.
  5. Leg 2 vellen filodeeg op een schoon werkvlak.
  6. Bestrijk elk vel met boter, verfrommel het iets en leg het op de vis.
  7. Herhaal met de andere vellen.
  8. Bak de vispasteitjes 30 minuten in de oven totdat het filodeeg gaar en krokant is en de garnalen gaar zijn.
  9. Serveer met de citroenpartjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Filodeeg