Zoet - zure fricandeau

Zoet - zure fricandeau

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke fricandeau in een zoet-zure saus. Je kunt het vlees bakken en stoven op de camping. Serveer het met een knapperig stokbroodje om lekker mee te dippen in de saus. Genieten maar!

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 g Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zoet - zure fricandeau op tafel.

  1. Smeer het vlees in met olie en bestrooi naar smaak met zout en peper.
  2. Verhit de rest van de olie in een pan en voeg het vlees toe. Voeg de boter toe en laat het vlees bruin worden.
  3. Voeg de gesneden uien, paprika, knoflook en tomaten toe aan het vlees en bak alles even mee.
  4. Roer de maïzena goed door met de ketjap, de rest van de ingrediënten en een beetje koud water in een kom.
  5. Voeg het maïzenamengsel toe aan het vlees, samen met de ananas in stukjes. Laat het geheel nog 1 ½ - 2 uur nabraderen.
  6. Snijd het vlees in plakjes en serveer het met een laagje saus eroverheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Fruit Ananas