Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Couscous met gegrilde groenten en frisse yoghurtsaus op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200ºC.
- Verdeel de tomaatjes, ui, paprika en aubergine over de bakplaat. Besprenkel met 2 eetlepels olie, bestrooi met zout en schep om.
- Rooster de groenten in de oven in circa 20 minuten goudbruin en laat afkoelen.
- Meng de couscous in een grote kom met een flinke snuf zout en het komijn-, koriander- en kerriepoeder. Giet er 300 ml kokend water bij, roer door en laat circa 10 minuten wellen.
- Schep vervolgens de gegrilde groenten, feta, helft van de munt, 3 eetlepels olie en het citroensap door de couscous en zet minimaal 1 uur in de koelkast.
- Meng in een kom de yoghurt, rest van de munt, knoflook en de rest van de olie. Breng op smaak met zout en peper.
- Trek 4 slabladeren los, was en droog ze.
- Serveer de couscoussalade in de slabladeren en besprenkel met de yoghurtsaus.