- 350 g Spinazie uit de diepvries
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Lasagne van restjes op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bak de hamburgers rul en bak het ontbijtspek mee. Voeg de paprika en champignons toe en laat kort meebakken. Voeg de spinazie, pesto, tomatenpuree, een flinke scheut water en paturain toe en laat het even koken voor de tomatensaus.
- Smelt de boter in een pan, voeg de bloem toe en als dit een geheel is voeg de melk toe. Laat het aan de kook komen en even doorkoken voor de bechamelsaus. Voeg naar smaak kruiden toe.
- Vet de ovenschaal in. Begin met een laag bechamelsaus, dan lasagnevellen, daarop 2 lagen met de tomatensaus, en eindig met de bechamelsaus. Leg op de saus kleine stukjes mozzarella.
- Doe de schaal 30 minuten in de oven. Laat hem 5 minuten afkoelen voordat je hem op tafel zet. Eet smakelijk!