Hemelse knolselderijpuree

Hemelse knolselderijpuree

Smulweb imageSmulweb

Hemelse knolselderijpuree met rode ui en witte wijn. De puree is lekker romig door de toevoeging van slagroom. Breng op smaak met zout, peper en een beetje nootmuskaat. Heerlijk bij een stukje vlees of vis.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 550 g Knolselderij

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Hemelse knolselderijpuree op tafel.

  1. Schil de knolselderij en snijd hem in blokjes.
  2. Fruit de rode ui of sjalotten zachtjes in de olijfolie. Voeg de knolselderij toe en bak 5 minuten mee.
  3. Blus af met witte wijn en kippenbouillon en laat 20 minuten koken.
  4. Pureer het geheel en voeg slagroom toe.
  5. Breng op smaak met zout, peper en evt. een beetje nootmuskaat.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Knolselderij