Kabeljauw op spaanse wijze

Kabeljauw op spaanse wijze

Smulweb imageSmulweb

Kabeljauw op Spaanse wijze uit de oven met kruidenboter, sjalot, tomaat, witte wijn en kaas. Even gratineren onder de grill voor het ultieme Spaanse gevoel! Serveer met een frisse salade.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Kabeljauw op spaanse wijze op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd sjalotjes
  3. pers knoflook en snijd tomaten in plakjes.
  4. Leg de kabeljauw op de kruidenboter in de ovenschaal.
  5. Bestrijk de vis met knoflook en verdeel de sjalot en tomaat over de kabeljauw.
  6. Giet witte wijn erover
  7. bestrooi het geheel met cayennepeper en fijngesneden bosuitjes.
  8. Bestrooi het gerecht tenslotte met kaas.
  9. Plaats de ovenschaal 20 minuten in het midden van de oven en gratineer eventueel onder de grill.
eet smakelijk