Vies lekkere kibbeling

Vies lekkere kibbeling

Smulweb imageSmulweb

Deze vies lekkere kibbeling is om je vingers bij op te eten! Kabeljauw blokjes gemengd met tempura, koriander, peper en knoflookpasta. Vervolgens rol je ze door de panko en frituur of grill je ze. Serveer de kibbeling op grof bruin brood met sauzen.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Tempura beslagmix

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Vies lekkere kibbeling op tafel.

  1. Maak de tempura zoals aangegeven op de verpakking. Meng de koriander, peper en knoflookpasta erdoorheen. Snijd de kabeljauw in mooie blokjes en voeg deze toe aan de mix. Roer alles goed door en zet het geheel ongeveer 20 minuten in de koelkast.
  2. Rol de kabeljauw door de panko.
  3. Frituur of grill de kabeljauw kort tot deze droog en krokant is.
  4. Serveer op grof bruin brood met de sauzen.
eet smakelijk