Salade met mais en makreel

Salade met mais en makreel

Smulweb imageSmulweb

Een verrassende combinatie in deze salade met mais en makreel, afgemaakt met romige dressing van makreelvocht, mayonaise, witte wijnazijn en mosterd. Serveer als grote salade of als lekkere fingerfood-hapjes in blaadjes van de little gem.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Salade met mais en makreel op tafel.

  1. Giet de makreelfilets af en bewaar het vocht. Verdeel de vis in stukjes en meng ze in een grote kom met de maïs, little gem, komkommer, paprika en lente-ui.
  2. Klop het makreelvocht met de mayonaise, witte wijnazijn en mosterd tot een romige dressing. Gebruik peper en zout om de smaak te versterken.
  3. Doe de dressing bij de salade en schep alles nog een keer goed om.
  4. Verdeel de salade over 4 borden en zie hoe iedereen geniet van deze verrassende combinatie!
  5. Je kunt van deze salade eenvoudig een lekker fingerfood-hapje maken. Schep de salade in losse blaadjes little gem. Een schaal vol met deze hapjes is leeg voordat je er erg in hebt!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Makreelsalade