Veganistische bonenburgers

Veganistische bonenburgers

Smulweb imageSmulweb

Met deze veganistische bonenburgers van bonen, maïs, groenten en havermout steel jij de show! Bak de burgers in ongeveer 4 minuten per kant tot ze knapperig zijn en serveer ze bijvoorbeeld op een broodje met avocado en tomaat.

45 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Veganistische bonenburgers op tafel.

  1. Laat de bonen en de maïs goed uitlekken.
  2. Pureer ze daarna en doe ze in een kom.
  3. Doe de gesneden groenten, de ketchup, Surinaamse sambal en een saus gemengd van 1 tl sojasaus gemengd met 1 tl azijn of citroensap en een paar druppels sambal erbij.
  4. Doe er dan havermout bij totdat het een mooie stevige burger is (wel plakkerig deeg).
  5. Bak de burgers in de pan elke kant 3-4 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Vegan Bonen