Blue cheese dip

Blue cheese dip

Smulweb imageSmulweb

Deze blauwe kaasdip is héérlijk bij de borrel. Fijn geprakt, met vers citroensap en 2 teentjes knoflook erdoor. Op smaak gebracht met crème fraîche, goede mayonaise en druppels Tabasco. Verdunnen met water en je kunt dippen!

10 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 12 el Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Blue cheese dip op tafel.

  1. Prak 1 ons blauwe kaas fijn en zet het in een schaal.
  2. Voeg sap van een 1/2 citroen en 2 fijn gesneden knoflook teentjes toe. Roer dit goed door elkaar met een vork.
  3. Voeg 1 ons creme fraiche, mayonaise, verse zout en peper en wat druppels Tabasco toe. Roer dit goed door elkaar.
  4. Voeg 2 eetlepels water toe om het een beetje te verdunnen. Roer nogmaals goed door.
  5. Doe het mengsel in een afgesloten bakje.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas