Zoetzure saus op chinese manier

Zoetzure saus op chinese manier

Smulweb imageSmulweb

Een zoetzure saus op Chinese wijze met gember, knoflook en pepertje. Voeg wijnazijn, ketjap, ketchup, basterdsuiker, ananasstukjes en siroop toe. Even sudderen, maïzena toevoegen en roer regelmatig. Serveer met rijst. Eet smakelijk!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zoetzure saus op chinese manier op tafel.

  1. Verwarm de olie in een pan en bak hierin de gember, knoflook en pepertje aan.
  2. Voeg wijnazijn, ketjap, ketchup, basterdsuiker en ananasstukjes toe samen met wat siroop. Roer alles goed door.
  3. Laat dit alles even sudderen voor ongeveer 5 minuten, roer wel regelmatig.
  4. Als alles nog te nat is, voeg dan maïzena toe om het wat dikker te maken.
  5. Serveer met rijst. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen