Scaloppina alla pizzaiola le case del merlo

Scaloppina alla pizzaiola le case del merlo

Smulweb imageSmulweb

Met scaloppina alla pizzaiola tover je Italië op je bord. Dunne lapjes vlees met kruidige tomatensaus, smeltende mozzarella, en geraspte kaas. Eventjes in de oven, en het water loopt je in de mond. All'italiana!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Scaloppina alla pizzaiola le case del merlo op tafel.

  1. Snijd het vlees in dunne lapjes, liefst van minder dan 1 cm.
  2. Doe wat van de basis tomatensaus (zie recept) in een ovenschaal. Kruid de lapjes vlees met peper en zout, haal ze even door de bloem en bak ze kort om en om.
  3. Spreid de lapjes vlees uit over de saus en doe op elk lapje een schep tomatensaus. Leg daar bovenop een schijf mozzarella. Strooi er wat van de geraspte kaas en oregano overheen.
  4. Zet dit 10 tot 15 minuten in de oven op 180 graden totdat de mozzarella begint te smelten.
  5. Garneer met een blaadje basilicum.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Vlees Gevogelte Bakken Kalkoen